'cookieOptions = {...};' Unique Creations: Μεικτή τεχνική

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Μεικτή τεχνική

         Είπα και εγώ σαν παιδί να παίξω με τη μεικτή τεχνική που βλέπω συνέχεια γύρω μου και έχει γίνει λίγο της ''μόδας''. Η αλήθεια είναι οτι έχω δει καταπληκτικές δημιουργίες αξιοζήλευτες και το μόνο που έχω να πω είναι οτι αυτοί οι άνθρωποι έχουν πραγματικό χάρισμα και ταλέντο στη ζωγραφική και όχι μόνο.Εγώ δεν έχω τίποτα από αυτά αλλά αυτό δε με εμπόδισε να πειραματιστώ και να παίξω με διάφορα υλικά.
        Έτσι λοιπόν έφερα στο μυαλό μου όσα κάναμε στη σχολή, αν και λίγα μου χρειάστηκαν τελικά,
αφού ασχολήθηκα με ότι υλικά βρήκα εύκαιρα στο σπίτι.Μακάρι να είχα τη δυνατότητα να πάρω όλα αυτά τα εργαλεία και τα υλικά που κυκλοφορούν και δίνουν καταπληκτικά αποτελέσματα σε όσους έχουν φαντασία και χρόνο να πειραματιστούν.
        Συγκέντρωσα λοιπόν παλλιές εφημερίδες που δε χρειαζόμασταν πια, κόλλα γενικής χρήσης, ακουαρέλες, πινέλα, ξυλομπογιές, μαρκαδοράκια, ψαλίδι, χαρτί ακουαρέλας και το παιχνίδι ξεκίνησε.

υλικά ζωγραφικής
        
     

         Ότι ήταν να κάνω όμως έπρεπε να το κάνω στα γρήγορα πριν ξυπνήσουν τα ''θηριάκια'' μου και γίνει εδώ χαμός.Οπότε ξεκίνησα με την ψυχή στο στόμα να ανακατεύω χρώματα, να κόβω και να κολλάω και να προσπαθώ να κάνω αυτοσχέδιες στάμπες .Τελικά δεν άργησα να φτάσω στο τέλος, αφού ούτως ή άλλως δεν είχα και άλλη επιλογή εκτός αν το συνέχιζα άλλη μέρα και ώρα πράγμα που δεν ξέρω αν θα συνέβαινε τελικά ποτέ.Και ιδού το αποτέλεσμα.

mixed media


            
              Εντάξει η αλήθεια είναι οτι θα μπορούσε να γίνει καλύτερο αλλά που χρόνος για τελειότητα. Πάντως σαν πρώτη προσπάθεια δε νομίζω ότι είναι και τόσο χάλια. Στο επόμενο πείραμα ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο. Όποτε βρω χρόνο λοιπόν ξανά και ευκαιρία για παιχνίδι θα επανέλθω με νέο '' έργο''. 





         Πάντως από αυτά που βλέπω στο ίντερνετ όποιος έχει διάφορα υλικά και εργαλεία μπορεί να κάνει ''παπάδες'' . Όταν θα μου περισσέψουν λεφτά και χρόνος μπορεί να πάρω διάφορα εργαλεία για να συνεχίσω τα πειράματα γιατί από μια γρήγορη αναζήτηση σε ηλεκτρονικά καταστήματα θέλεις ένα σεβαστό ποσό για να πάρεις κάποια βοηθητικά εργαλεία και υλικά.Ωστόσο για όποιον ενδιαφέρετε στο youtube έχει πάρα πολλά tutorials όπου μπορεί να δει διάφορες τεχνικές και σχέδια σχετικά με τη μεικτή τεχνική (mixed media). 
         Άμα κάνετε και εσείς πειράματα σχετικά με τη μεικτή τεχνική και θέλετε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας μαζί μου πολύ θα χαρώ να δω τις δικές σας προσπάθειες και να ανταλλάξουμε γνώμες και γνώσεις..


Φιλικά 






        

2 σχόλια:

  1. Αχ δύσκολο μου φαίνεται αυτό! και πραγματικά το δικό σου δεν μου φαίνεται καθόλου ερασιτεχνικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ'ευχαριστώ πολύ Μάχη μου. Που να δεις κάτι άλλα που βρίσκω ...Αυτό που έκανα εγώ δεν είναι δύσκολο απλά θέλει να πειραματιστείς και όρι βγει χαχχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogging tips