'cookieOptions = {...};' Unique Creations: Χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή δώρων

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή δώρων

    Καλή χρονιά με υγεία,ευτυχία,αγάπη,υπομονή,επιμονή,πολλές δημιουργίες και επιτυχίες.Χάθηκα τελείως το τελευταίο διάστημα αλλά με τα παιδιά μέσα στις γιορτές δεν κατάφερα καθόλου να στρωθώ και να γράψω όλα όσα ήθελα,Σιγά σιγά θα μπω πάλι στους ρυθμούς μου .

    Έβλεπα τα προηγούμενα χρόνια κατά τη διάρκεια των γιορτών σε διάφορα blogs ευχαριστίες για τις ανταλλαγές δώρων που κάνανε μεταξύ τους οι διάφορες σελίδες και απορούσα πώς έγινε πότε έγιναν όλα αυτά και δεν πήρα καθόλου χαμπάρι.Φέτος όμως το πήρα είδηση νωρίς νωρίς και αποφάσισα να λάβω μέρος και εγώ.
     Μια μέρα λοιπόν είδα στο blog της αγαπητής Μαριλένας  marilenaspotofart.wordpress.com ότι διοργανώνει ανταλλαγή δώρων secret santa  και φυσικά δεν έχασα ευκαιρία και δήλωσα αμέσως συμμετοχή.Περίμενα με ανυπομονησία να γίνει η κλήρωση και δω σε ποιον θα έστελνα το δικό μου δώρο για αυτά τα Χριστούγεννα. Είχα κατακλυστεί λοιπόν από πολλές ιδέες για δώρα και δεν ήξερα τι να διαλέξω.Αφού κατέληξα τι δώρο θα έκανα άρχισα να το φτιάχνω γρήγορα γρήγορα  για να είμαι έτοιμη να το στείλω νωρίς και να φτάσει έγκαιρα στον παραλήπτη.
     Η κλήρωση λοιπόν έγινε και έστειλα τη δημιουργία μου στη Ζέτα που έχει το blog  kalianapodi.wordpress.com/ .Ελπίζω να το έλαβε μέσα στις γιορτές γιατί εκείνες τις μέρες υπάρχει ένας φόρτος εργασίας και αργούν όλες οι αποστολές και οι παραλαβές.Αφού ξεμπέρδεψα με την αποστολή μου τώρα περιμένα εναγωνίως να παραλάβω το δικό μου δώρο από το δικό μου secret santa .Κάθε πρωί έψαχνα μήπως ήρθε ο ταχυδρόμος και άφησε τίποτα για μένα.Κάθε φορά που δεν έβλεπα τίποτα απογοητευόμουν.Τελικά ένα πρωινό ήρθε ο ταχυδρόμος με ένα φάκελο για μένα και μέσα ήταν το καταπληκτικό δωράκι από τη Stavi Papa απ'το υπέροχο blog  bitsandpiecesbystavi.blogspot.gr


  Σαν μικρό παιδάκι ενθουσιάστηκα με το Χριστουγεννιάτικο δώρο.Το έβαλα αμέσως στο δέντρο μας και τώρα που ξεστολίσαμε το κρέμασα για να το βλέπω και να θυμάμαι το μυστικό μου Άγιο Βασίλη.
    Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τη  Μαριλένα που είχε αυτή την καταπληκτική ιδέα της ανταλλαγής δώρων και μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχω  και εγώ και φυσικά να ευχαριστήσω τη Stavi για το όμορφο δωράκι.Και του χρόνου λοιπόν να είμαστε καλά να ανταλλάξουμε πάλι δώρα.


Φιλικά


5 σχόλια:

  1. ειναι πολυ ομορφο
    να το χαρεις
    καλη χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά, πολύ όμορφο το δώρο σου, φέτος έλαβα και εγώ για πρώτη φορά μέρος σε ένα άλλο ανάλογο secret santa και καταλαβαίνω απόλυτα και την χαρά σου και την αγωνία σου αν έφτασε το δώρο εγκαίρως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ ωραία ιδέα τελικά αυτές οι μυστικές ανταλλαγές δώρων.Όλοι κατά βάθος παραμένουμε παιδιά!!!

      Διαγραφή
  3. Kαλησπέρα Κωνσταντίνα μου!! Καλή χρονιά κι από δω κοπέλα μου με υγεία και κάθε τι καλό για σένα και τους αγαπημένους σου!! Σας ευχαριστώ πολύ κι εσένα και την Σταυρούλα για την συμμετοχή σας στην ανταλλαγή μας!! Και του χρόνου με υγεία!! Να σαι καλά να χαρείς το υπέροχο δωράκι σου!! Φιλιά πολλά και καλό σ/κ να χεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogging tips