'cookieOptions = {...};' Unique Creations: Διπλές χειροποίητες μπομπονιέρες

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Διπλές χειροποίητες μπομπονιέρες

   Αυτή την ανάρτηση θα έπρεπε να την είχα κάνει 2 χρόνια νωρίτερα ,αν και δεν είχα το blog τότε, τουλάχιστον να ήταν από τις πρώτες μόλις δημιούργησα το blog αλλά όλο το αμελούσα.Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να σας δείξω τις μπομπονιέρες που είχα φτιάξει στο γάμο μου και τη βάφτιση του μεγάλου μου γιου.
     Τα μυστήρια θα γινόταν σε ένα εκκλησάκι δίπλα στη θάλασσα και το μήνα Ιούνιο.Οπότε ήθελα να φτιάξω κάτι καλοκαιρινό.Είχα πάρα πολλές ιδέες και ήθελα να τα κάνω όλα πράγμα βέβαια που δεν γινόταν.Ωστόσο μου έδινε ένα πλεονέκτημα ότι ήταν διπλό το μυστήριο γάμος και βάφτιση μαζί και έτσι αποφάσισα να είναι διπλή η μπομπονιέρα .


Άγιος Σπυρίδωνας Αρτέμιδα

    Με τη διπλή μπομπονιέρα εννοώ να είναι 2 πράγματα δεμένα σε μια μπομπονιέρα ένα για τη βάφτιση και ένα για το γάμο που θα έχουν όμως και κάποιο νόημα μεταξύ τους.Βγήκε λοιπόν η ραπτομηχανή και άρχισε το ράψιμο μιας και είχα ''διπλή'' δουλειά.Μέρες ή μάλλον νύχτες ξημεροβραδιαζόμουν για να προλάβω να τις ετοιμάσω.

χειροποίητες μπομπονιέρες

υφασμάτινες μπομπονιέρες

υφασμάτινες μπομπονιέρες

χειροποίητες μπομπονιέρες


    Έχω χρησιμοποιήσει βαμβακερά υφάσματα.Είναι κρεμαστές , με κορδέλες να κρέμονται και 3 κουφέτα δεμένα στις άκρες από τις κορδέλες.Η καρδιά για το γάμο που συμβολίζει την αγάπη μας και το καραβάκι για την καλοκαιρινή μας βάφτιση δίπλα στη θάλασσα. Και τα δυο μαζί το ταξίδι της αγάπης μας που έχεις τις φουρτούνες του και τις νηνεμίες του και ολοκληρώνεται με την ένωσή μας υπό τη σκέπη του Θεού και τη βάφτιση του καρπού της αγάπης αυτής.

χειροποίητες υφασμάτινες μπομπονιέρες

   Για τους μικρούς μας φίλους είχαμε άλλες μπομπονιέρες. Έφτιαξα τσαντούλες με το όνομα του καθενός ξεχωριστά και μέσα είχα βάλει φτυαράκια και τσουγκράνες για τη θάλασσα και φυσικά κουφετάκια,καραμελίτσες και σοκολατάκια.Τις τσαντούλες μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν και μετά αφού κρεμιούνται στην πλάτη και μπορούν να κουβαλήσουν το κολατσιό τους το νερό ή ότι άλλο θέλουν.

παιδικές μπομπονιέρες

χειροποίητες τσάντες

   Και για τη διακόσμηση των τραπεζιών στο μαγαζί που είχαμε πάει μετά τα μυστήρια είχα ετοιμάσει το στόλο μας .

χειροποίητα καράβια

     Όλα είναι χειροποίητα με βαμβακερά υφάσματα .



  


    Φιλικά


     









2 σχόλια:

  1. Μπράβο! Οι δημιουργίες σου ήταν υπέροχες!!! Χρυσοχέρα η νύφη!!! Να ζήσετε και να χαίρεστε το παιδάκι σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Τριανταφυλλένια.Από τότε που γέννησα ασχολούμαι αποκλειστικά με τις χειροποίητες δημιουργίες μου,οπότε δε θα μπορούσαν να λείπουν από το γάμο και τη βάφτιση!! :P Και εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

      Διαγραφή

Blogging tips