'cookieOptions = {...};' Unique Creations: Οι σημαίες πάνε σε όλους.

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Οι σημαίες πάνε σε όλους.

     Σας είχα γράψει ένα μήνα περίπου πριν ότι κάτι ετοιμάζω και θα σας το παρουσιάσω αμέσως μόλις είναι έτοιμο.Δε μου πήρε βέβαια ένα μήνα να το φτιάξω αντιθέτως μου πήρε πολύ λίγο αλλά δε βρήκα καθόλου χρόνο για να κάνω την ανάρτηση γιατί είχα τα τρεχάματα της βάφτισης,λεπτομέρειες για αυτό σε άλλη ανάρτηση.

     Αυτό που ήθελα λοιπόν πάρα πολύ καιρό να φτιάξω και δεν έβρισκα χρόνο ήταν να κάνω μια ονομαστική σημαία.Τελικά ήταν λιγότερο χρονοβόρο απ' ότι περίμενα αλλά εξίσου ωραίο και εντυπωσιακό όπως το φανταζόμουν.
     Η πλάκα είναι ότι εκεί που σκόπευα να φτιάξω για το παιδικό μας δωμάτιο τα ονόματα των παιδιών μόλις ξεκίνησα να κόβω τα υφάσματα προέκυψαν 2 παραγγελίες από το πουθενά.Φυσικά ενθουσιάστηκα πολύ και τα έκανα με μεγάλη χαρά και 2 μικρούς φιλαράκους.Ελπίζω να ενθουσιάστηκαν και εκείνοι το ίδιο με εμένα.

σημαία

ονομαστική σημαία

         Αυτές είναι λοιπόν οι ονομαστικές σημαίες που έφτιαξα.Φυσικά μπορούν να γίνουν σε διάφορα χρώματα και τα γράμματα αλλά και οι σημαίες και όποιο όνομα θέλετε εσείς.
       Είναι κατάλληλες για δώρα γενεθλίων,βάφτισης,γιορτής και οτιδήποτε άλλο σκεφτείτε.Είναι ιδανικές για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου ,για διακόσμηση σε βάφτιση ,για παιδικό πάρτι και ότι άλλο θέλετε φυσικά.
       Ελπίζω να σας άρεσε όπως και σε μένα. Περιμένω τα σχόλια σας ,τη γνώμη σας και τυχόν παρατηρήσεις.Θα τα πούμε σύντομα με νέες δημιουργίες.


Φιλικά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips